30% kedvezmény bérlet vásárlása esetén*

Traumaoldás: A lelki terhek alól való felszabadulásért!

Metamorf Masszázs | Access Bars | Kineziológia | Blokkoldó Csomag | Célzott traumaoldás

Trauma & Stresszoldás, Traumafeldolgozás

A trauma egy normális reakció, egy szokatlan vagy abnormális eseményre, mely akaratunk ellenére mozdít ki komfort zónánkból!

 
Számos különböző definícióval találkozhatunk a pszichológiai szakkönyvekben, amikor a traumáról szeretnénk informálódni. A sok fogalommeghatározás közül íme egy: A trauma egy a múltban megélt, megrázó esemény, mely túlmutat a mindennapok tapasztalatain, s fenyegeti az egyén testi-lelki egyensúlyát, ezáltal okozva diszharmóniát tudatában!
 
A traumák melyeket életünk során magunkban hordozunk lehetnek tudatosak, avagy tudat alattiak. Azonban az a tény, hogy mindkettő ugyan olyan mértékben befolyásolja életünket nem azonos azzal, hogy feldolgozásukhoz felszínre kellene hoznunk elfeledett emlékképüket.
 
Nagyon sok eseményről elmondható, hogy megrázó, vagy, hogy nem hétköznapi.
Azonban mind feldolgozható!
A trauma kutatók többsége egyetértést mutat a trauma legfontosabb pszichés tényezőivel kapcsolatban:
 
  • a hétköznapi élethelyzetektől való extrém eltérés, mely meghaladja a mindennapi megküzdőképesség szintjét, erős szenvedéssel jár, vagy mások szenvedésének közvetlen szemtanúi a túlélők
  • a megbízható világba vetett hit összeomlása,
  • fenyegetettség és kiszolgáltatottság érzése,
  • a helyzet irányításának elvesztése, tehetetlenség,
  • az én, a társas kapcsolatok és a világ egységességének szétesése.
Ha valaha is tapasztalta a fenti tünetek bármelyikét, vagy továbbra is úgy érzi, hogy a befolyásuk alatt áll, forduljon hozzánk bizalommal!

Trauma & Stresszoldó technikák

Metamorf Masszázs

Speciális lelki blokkoldó technika. Finom, lágy érintésekkel dolgozik az arcon, kézfejen és a lábfejen. Célja a traumák, sokkok, blokkok oldása előző életünkből, csecsemő – magzatkorból és jelen életben. Ezáltal érünk el közérzet javulást és felszabadulást a lelki nyomás alól!

Egy nyugodt, kiegyensúlyozott és szorongásoktól mentes jövőért!

Metamorf masszázs díja:

}

45 perc

6 319 Ft

}

60 perc

8 425 Ft

}

90 perc

12 639 Ft

Access Bars

Stresszoldó fejkezelés

A fejen található 32 pont gyengéd érintéseinek segítségével érjük el, hogy el tudja engedni azokat az érzelmeket, gondolatokat, traumákat, hiedelmeket melyek gátolják, rossz érzést, feszültséget, szorongást, esetleg depressziót idéznek elő.

Nagyon erős és hatékony technika. Már az első kezelés után erőteljes a pozitív változás!

A kezelés során olyan életterületeket érintünk mint: TEST, KAPCSOLATOK, ÖRÖM, PÉNZ, KONTROLL, KREATIVITÁS, melyek segítenek megtalálni Testi Lelki egyensúlyát és segít rátalálni a saját életútjára.

Access Bars díja:

}

60 perc

13 609 Ft

Kineziológia

 

A kineziológia a problémák gyökeréig megszünteti/feloldja a blokkokat, az egészség, a lelki egyensúly helyreállítását teszi lehetővé mellékhatások nélkül. Teljesen biztonságosan!

Az élet minden szakaszában, minden stressz/trauma feldolgozására ajánlott!

Mindezek hatására a fizikai test is gyógyul!

Nevezze meg a problémát a kineziológia megoldja!

Kineziológia díja:

}

60 perc

9 720 Ft

Blokkoldó Csomag

 

Mindenkinek keletkeznek traumái élete során melyek negatívan hatnak ránk hosszú távon ezért meg kell szabadulnunk tőlük! Ez a blokkoldó csomag azért jött létre hogy hatékonyan megszabadulhasson minden traumától, sokktól, blokktól és negatív élménytől előző életekből, csecsemő – magzat korból illetve jelen életből. Ezáltal nyerve megkönnyebbülést, kiegyensúlyozottságot, egészségesebb életet.

Metamorf Masszázs + Energetikai trauma-blokkoldó technikák

Blokkoldó Csomag díja:

}

90 perc

10 530 Ft

Célzott  traumaoldás

 

Ebben az esetben ismernünk kell a trauma okát, körülményeit, cselekményét. Ezek megbeszélése után célzott traumaoldást hajthatunk végre a probléma megszüntetésére.

 

Többféle Reiki technikával + Tifár Atlantisz + Meditáció + Pozitív megerősítések

Célzott traumaoldás díja:

}

60 perc

8 425 Ft

}

90 perc

12 635 Ft

}

120 perc

16 850 Ft

Traumákhoz kapcsolódó pszichés betegségek

Depresszió

kezelése!

 

Mik a depresszió tünetei?

A depresszió a hangulatzavarok csoportjába tartozó betegség. A leggyakoribb megnyilvánulása a hangulat romlása, a fáradtság és a korábban élvezett dolgok iránti érdeklődés elvesztése. Depresszióról akkor beszélünk, ha az állapot legalább 2 hétig vagy tovább tart, ez ugyanis akár hónapokig levertté tehet, akadályozhatja a tiszta gondolkodást, és megnehezítheti a mindennapi feladatok elvégzését is. A depressziót általában valamilyen megrázó esemény, vagy esemény sorozatok következménye ként üti fel a fejét. Még akkor is ha a negatív események közt több hónap is telt el, valamit egymástól teljesen függetlenek. Gyakran alvászavarok, testsúly- és étvágy változások kísérik, és előfordulnak önvád vagy kétségbeesés gondolatai is.

Mi a különbség a depresszió és a rossz hangulat között?

A rossz hangulat, szomorúság az egészséges ember pszichéjének természetes velejárója. De ha úgy érzed, hogy ez szokatlanul sokáig tart és már az életminőséged rovására megy, akkor ezek lehetnek a depresszió első jelei.

Pánikbetegség

Kezelése!

 

A pánikbetegség diagnózisát akkor állítják fel, ha a váratlan pánikrohamok visszatérően megjelennek, és legalább egy hónapon át jelentős mértékű szorongás van jelen újabb rohamtól, vagy a rohamok következményeitől, de az is előfordulhat, hogy olyanoktól amik korábban nem okoztak félelmet. 

Egy-egy pánikroham tehát bárki életében előfordulhat jelentősebb stressz hatására, visszatérő rohamok és az azoktól való félelem esetén azonban érdemes segítséget kérni.

A rosszullét alatt a leggyakrabban a következő tünetek jelentkezhetnek:

 • szívtáji szorító érzés vagy fájdalom
 • légszomj, fulladásérzés
 • szapora szívverés
 • verejtékezés
 • remegés vagy reszketés
 • szédülés, bizonytalanság
 • végtagzsibbadás
 • hányinger vagy hasi diszkomfort
 • hő-vagy hideghullámok
 • halálfélelem vagy a megőrüléstől való félelem

A pánikrohamok közötti időszakban további problémát jelent a rohamok ismétlődésétől való félelem, mely a tünetmentes időszakokban is megnehezíti a pánikzavarral küzdők mindennapjait.

Mindennapi

Stressz Oldása!

 

Mai értelmében, nagyjából „folyamatos feszültség” vagy „tartós idegesség”, mely rendszerint egy vagy több állandó negatív ingerre adott tartós válaszreakció a tudat és a szervezet részéről. A tartósan fennálló stressz akár komoly egészségkárosodást eredményezhet, mivel gyengíti a szervezet ellenálló képességét.

Sok esemény okozhat stresszt. A legnagyobb hétköznapi stressz okozója  a felgyorsult életvitellel kapcsolatos mindennapi események. Más típusúak az élet nagyobb fordulatai: költözés, állásváltoztatás, párkapcsolat, házassággal kapcsolatos problémák, (komoly) betegség.

A stresszkeltő események a következő kategóriák egyikébe tartoznak: a tapasztalatok szokásos határain kívül eső traumatikus események, befolyásolhatatlan események, bejósolhatatlan események, az események, amelyek melyek nagy kihívást jelentenek.

Káros szenvedélyek

leküzdésére!

 

A káros szenvedélyek és a tudatmódosító szerek használata alól való felszabadulás!

A káros szenvedélyek közé tartozik a dohányzás, az alkoholfogyasztás, a kábító és mámorító szerek, valamint a koffein és más tudatmódosító szerek fogyasztása. Ezek a szerek rendkívül veszélyesek és súlyos, maradandó károsodást okoznak.

A szenvedély kialakulása

Kis mennyiségben átmenetileg kellemes hatást váltanak ki. Többszöri kisebb adag után a szervezet egyre többet igényel belőlük, s végül az egyén szenvedélyévé válnak, függőséget okoznak. A kábítószereken kívül a drogokhoz sorolhatjuk a gyógyszerek egy részét, pl. az altatókat, nyugtatókat, köhögéscsillapítókat, étvágygerjesztőket, a doppingszereket, néhány ragasztóanyagot.

A szenvedélybetegségek okai

A szenvedélybetegségek kialakulásának igen különféle okai lehetnek. Sokszor a kíváncsiság vezet a tragikus körülményekhez. A kóstolás könnyen szokássá válhat!
Felelőtlen emberek náluk tudatlanabb és hiszékenyebb társaikat kábítószer, alkohol vagy cigaretta kipróbálására beszélik rá.
Gyakori ok a megoldás keresése a megoldatlan problémákra, a menekülés a gondok elől. A különböző szenvedélybetegségeket okozó anyagok azonban csak mélyítik a problémákat. A mesterségesen előidézett jó közérzet csak addig tart, amíg a kábítószer vagy alkohol hatása. Utána újra szembe kell nézni a valósággal.
A rossz társaságba kerülés és az ezzel együtt járó utánzás a nem kellő háttérrel rendelkező fiatalokat rossz irányba indíthatja.

Vegye át az irányítást.

Éljen teljes életet és ne hagyja, hogy a:

 • Dohányzás
 • Alkoholizmus
 • Gyógyszerfüggőség
 • Drogfüggőség
 • Koffeinfüggőség

vagy bármely más tudatmódosító szer irányítsa az életét!

 

Ha megtalálta az önnek megfelelő kezelést, vagy a fenti problémák bármelyikével küzd, forduljon hozzánk bizalommal!

Jelentkezek trauma oldó kezelésre

Üzletünkön kívül is igénybe veheti kezeléseinket!

Ha szeretné saját otthonában vagy üdülés közben igénybe venni szolgáltatásainkat, erre is lehetőséget biztosítunk.

 

Kiszállási díjak:

Időseknek

Győrön belül időseknek vagy ágyhoz kötött betegeknek 0 Ft

Győr

Győr város területén belül 3 000 Ft

Győr-Moson-Sopron megyében

Győr-Moson-Sopron megyében 8 000 Ft

Magyarország területén

Győr – Moson – Sopron Megyén kívül 12 000 Ft, kérjük a pontos összeget egyeztesse.