Rendelhető

Egyéni Kristály Ékszerek rendelhetőek

Egyedi kristály ékszerek. Egyénre szabott összeállítással. Mindenki, aki a kristályok jótékony hatásaival kezd foglalkozni, általában azt veszi észre hogy elég sok kristályra lenne szüksége. De nem akarunk kristály karácsonyfának öltözni. Így született a megoldás, hogy ne készen a boltban vegyük meg egy vagy kétféle kristályból készült ékszereinket. Mert egy kristály karkötőbe vagy akár nyakláncba sokféle kristály fér. Így, ha összeválogatjuk a számunkra megfelelő kristályokat és egy ékszerbe kerül mindaz, amire szükségünk lehet, akkor sok pénzt megspórolhatunk és megkímélhetjük magunkat attól, hogy kristály karácsonyfának érezzük magunkat.

Rendelésre készült ékszerek

Kristályterápia programozott kristályokkal a legerőteljesebb hatás elérése érdekében!

Kristályterápia:
Ha nem foglalkozik mélyebben a kristályok hatásaival, mondja el, milyen célra szeretné! Az élet mely területein szeretné a pozitív változásokat vagy a test mely részein szeretne gyógyulást előidézni, aszerint összeválogatjuk a legmegfelelőbb kristályokat.

Programozott Kristályok:
A programozni kívánt kristályoknak a programozás során megválasztjuk, hogy mely tulajdonságát illetve tulajdonságait erősítsük fel. Plusz nem szennyeződik el. Nem szívja magába mások energiáit még akkor sem, ha megérintik. Így mindig tiszta, erős rezgéseket tud felénk kibocsátani!

Példa: az Ametiszt egyik tulajdonsága, hogy segíti a lelki fejlődést. A programozott Ametisztnek 100 szorosára nő a lelki fejlődést elősegítő energiája.

Meglévő kristályod programozása:
2 600 Ft / db mérettől függetlenül
Ékszer / db ár ékszer esetén!

A programozás ideje maximum 1 nap.

Rendelhető: Facebook: facebook.com/Veda108.Masszazs.Ezoteria.Spiritualitas
Tel.: 06 70 / 743 – 2130

Rendelek