Usui Reiki Do Extra

A reiki egy ősi tibeti módszer

A REIKI japán összetett szó. A REI jelentése univerzális, egyetemes, a KI pedig energia, életerő, a REIKI tehát egyetemes életenergia.

Kínában például Csí-nek, a Hinduizmusban Pránának hívják.

De alapvetően ugyanarról az univerzális energiáról van szó!

Melynek használatát sajátíthatja el.

Usui Reiki Do Extra I.

A Reiki I. tanfolyamon a tanuló betekintést kap az emberi test energetikai felépítésébe. Az aura jelentőségébe, a csakrák működésébe, tisztításba.

Megtanulja, hogyan lehet ezt a csodálatos gyógyító energiát önmagunknak és mások segítségére hasznosítani

Kevés helyen tanulható extra szimbólummal.

Bővített tananyaggal és plusz Reiki szimbólummal csak 20 000 Ft. hogy mindenki számára elérhető legyen!

Usui Reiki Do Extra II.

A Reiki II. tanfolyamon tovább bővülnek a lehetőségek. Három szimbólum használatát sajátítjuk el. Ezek segítenek a gyógyításban és a mindennapi problémák megoldásában.

Az első alkalmas arra, hogy ételt, italt harmonizáljuk, olyan rezgésre emeljük, hogy könnyebben emészthetővé, egészségesebbé válik. (A mai világban ahol már tényleg csak a jó Isten tudja, mivel etetnek úgy gondolom kötelező lenne.) Valamint képesek leszünk teret harmonizálni, megváltoztatni annak rezgését, ezzel pozitív hatással lenni mindenkire, aki ott tartózkodik. Ideális iskolában, munkahelyen, vagy akár otthon is. Emellett a fizikai tünetek gyorsabb regenerációját érhetjük el vele.

Itt pusztán érdekességképpen megjegyezném, hogy sok ember, aki kemoterápiát kapott és mellé Reiki energiát, mellékhatások nélkül megúszta! Nem épült le, nem hullott ki a haja, nem ment tönkre a vérképe stb. Nagyon sokan számoltak be erről, tehát ez nem lehet véletlen. – De a még gyorsabb gyógyulás érdekében tudnék még mit ajánlani. Ha ilyen probléma van keress meg!

A második szimbólum segít olyan rezgésre transzformálni a Reiki energiát, hogy kifejezetten a pszichés tünetekre hasson. A lelki bajokra, berögzült félelmekre, fóbiákra stb. Minden a fejből, a gondolatok szintjéről indul ki. Ha ott gubanc van, akkor a páciens hajlamos visszagenerálni a tüneteit. Ez az a terület, amire az orvostudomány egyáltalán nem vagy csak nagyon kis mértékben fordít figyelmet. Kevés módszer létezik arra, hogy a tudatalattit rendbe szedjük. Ez talán az egyik legegyszerűbb.

A harmadikkal pedig időt-teret áthidalva képesek leszünk energiát küldeni másoknak, vagy akár magunknak is előre, akár egy esemény pozitív irányba terelésére, vagy saját magunknak, ha valami extra segítség kell.

Kevés helyen tanulható extra szimbólumokkal.

Reiki II. Plusz Reiki szimbólummal csak 30 000 Ft. hogy mindenki számára elérhető legyen!
Feltétele bárhol elvégzett Reiki I. tanfolyam.

Usui Reiki Do Extra Mester

Reiki Mesteri fokozat.

Mondjuk úgy, hogy ilyenkor már nem csak közvetítője az ember az isteni energiáknak, hanem egy velük, innentől megkapjuk a lehetőséget, hogy mesterré váljunk. Az isteni energiák még aktívabban “avatkoznak” bele az életünkbe és terelnek az életutunkon. Ez mindenkinek egyéni, mindenkinek a sajátja.

Nem az számít, hogy társadalmi szempontból kik vagyunk, mivel foglalkozunk. A Reiki minden élettel, életformával, gondolkodásmóddal kompatibilis és vallásoktól független isteni ajándék. Mindenkinek egy tökéletes indulás egy olyan úton, ahol jobban megismerheti magát.

A beavatások között nincs szükség arra, hogy hónapokat, éveket gyakoroljon azért, hogy “méltó legyen” a következő fokozatra, ami a tradicionális reikiben jellemző. A reiki elsődlegesen bennünk hozza létre a változásokat, de nem kötelez senkit arra, hogy az életét alárendelje a gyógyításnak. Az, hogy másokon segíthetünk egy lehetőség, de elsősorban magunknak szól. Éppen ezért mindenki maga dönti el, hogy mikor érzi készen magát a folytatásra.

A tananyag természetesen a mester szimbólum mellett számos további titkosan kezelt technikát is felvonultat!

Reiki mester tanfolyam díja 40 000 Ft. hogy mindenki számára elérhető legyen
Feltétele bárhol elvégzett Reiki I. II. tanfolyam.

Usui Reiki Do Extra Tanári

A Reiki Tanári fokozat: A tanuló meg kapja a jogot és lehetőséget, hogy Reiki beavatásokat végezzen. Reiki I-II-Mesteri szintig. A Véda108 eszmei szervezet tanáraként.

Ha úgy érzed, hogy kellő tapasztalattal rendelkezel, használod, éled a Reikit és tovább szeretnéd adni másoknak is, akkor a lehetőség előtted áll. Akkor is, ha más szervezetnél végezted a tanulmányaidat!

Reiki Extra Tanári tanfolyam díja 70 000 Ft. hogy mindenki számára elérhető legyen!
Feltétele bárhol elvégzett Reiki Mester tanfolyam.

Tanfolyam Dátumok

Folyamatosan induló egyéni tanfolyamok, egyéni időpont egyeztetéssel a tervezett tanfolyamokon kívül!

Az egyéni és a csoportos tanfolyam díja megegyező!

Reiki Extra I. Tanfolyam

 

2022.06.26   Kezdés: 10:00

Reiki Extra II. Tanfolyam

 

2022.07.10   Kezdés: 10:00

Reiki Extra Mester Tanfolyam

 

2022.08.14   Kezdés: 10:00

Képzések díja:

Reiki Extra I. Tanfolyam

20 000 Ft

Reiki Extra II. Tanfolyam

30 000 Ft

Reiki Extra Mester Tanfolyam

40 000 Ft

Reiki Extra Tanári Képzés

70 000 Ft

Jelentkezés tanfolyamra

Időpont:

Tanfolyamok:

Angyalkommunikáció tanfolyam választási lehetőségek:

Reiki Extra tanfolyam választási lehetőségek:

Kundalini Reiki tanfolyam választási lehetőségek:

Gold Reiki tanfolyam választási lehetőségek:

Fehér Mágia tanfolyam választási lehetőségek:

Éterikus Kristályterápia tanfolyam választási lehetőségek:

Mátrix Energia - Kvantum Gyógyászat tanfolyam:

Arolo Atlantisz tanfolyam választási lehetőségek:

Radiesztézia tanfolyam választási lehetőségek:

Szellem Gyógyász tanfolyam: HAMAROSAN!