Usui Reiki Do Extra

A reiki egy ősi tibeti módszer

A REIKI japán összetett szó. A REI jelentése univerzális, egyetemes, a KI pedig energia, életerő, a REIKI tehát egyetemes életenergia.

Kínában pédául Csí-nek, a Hinduizmusban Pránának hívják.

De alapvetően ugyanarról az univerzális energáról van szó!

Melynek használatát sajátíthatja el.

Usui Reiki Do Extra I.

A Reiki I. tanfolyamon a tanuló betekintést kap az emberi test energetikai felépítésébe. Az aura jelentőségébe, a csakrák működésébe, tisztításba.

Megtanulja, hogyan lehet ezt a csodálatos gyógyító energiát önmagunknak és mások segítségére hasznosítani

Kevés helyen tanulható extra szimbólummal.

Bővített tananyaggal és plusz Reiki szimbólummal csak 15 000 Ft

Usui Reiki Do Extra II.

A Reiki II. tanfolyamon tovább bővülnek a lehetőségek. Három szimbólum használatát sajátítjuk el. Ezek segítenek a gyógyításban és a mindennapi problémák megoldásában.

Az első alkalmas arra, hogy ételt, italt harmonizáljuk, olyan rezgésre emeljük, hogy könnyebben emészthetővé, egészségesebbé válik. (A mai világban ahol már tényleg csak a jó Isten tudja, mivel etetnek úgy gondolom kötelező lenne.) Valamint képesek leszünk teret harmonizálni, megváltoztatni annak rezgését, ezzel pozitív hatással lenni mindenkire, aki ott tartózkodik. Ideális iskolában, munkahelyen, vagy akár otthon is. Emellett a fizikai tünetek gyorsabb regenerációját érhetjük el vele.

Itt pusztán érdekességképpen megjegyezném, hogy sok ember, aki kemoterápiát kapott és mellé Reiki energiát, mellékhatások nélkül megúszta! Nem épült le, nem hullot ki a haja, nem ment tönkre a vérképe stb. Nagyon sokan számoltak be erről, tehát ez nem lehet véletlen. – De a még gyorsabb gyógyulás érdekében tudnék még mit ajánlani. Ha ilyen probléma van keress meg!

A második szimbólum segít olyan rezgésre transzformálni a Reiki energiát, hogy kifejezetten a pszichés tünetekre hasson. A lelki bajokra, berögzült félelmekre, fóbiákra stb. Minden a fejből, a gondolatok szintjéről indul ki. Ha ott gubanc van, akkor a páciens hajlamos visszagenerálni a tüneteit. Ez az a terület, amire az orvostudomány egyáltalán nem vagy csak nagyon kis mértékben fordít figyelmet. Kevés módszer létezik arra, hogy a tudatalattit rendbe szedjük. Ez talán az egyik legegyszerűbb.

A harmadikkal pedig időt-teret áthidalva képesek leszünk energiát küldeni másoknak, vagy akár magunknak is előre, akár egy esemény pozitív irányba terelésére, vagy saját magunknak, ha valami extra segítség kell.

Kevés helyen tanulható extra szimbólumokkal.

Reiki II. Plusz Reiki szimbólummal csak 25 000 Ft.
Feltétele bárhol elvégzett Reiki I. tanfolyam.

Usui Reiki Do Extra Mester

Reiki Mesteri fokozat.

Mondjuk úgy, hogy ilyenkor már nem csak közvevtítője az ember az isteni energiáknak, hanem egy velük, innentől megkapjuk a lehetőséget, hogy mesterré váljunk. Az isteni energiák még aktívabban “avatkoznak” bele az életünkbe és terelnek az életútunkon. Ez mindenkinek egyéni, mindenkinek a sajátja.

Nem az számít, hogy társadalmi szempontból kik vagyunk, mivel foglalkozunk. A Reiki minden élettel, életformával, gondolkodásmóddal kompatibilis és vallásoktól független isteni ajándék. Mindenkinek egy tökéletes indulás egy olyan úton, ahol jobban megismerheti magát.

A beavatások között nincs szükség arra, hogy hónapokat, éveket gyakoroljon azért, hogy “méltó legyen” a következő fokozatra, ami a tradicionális reikiben jellemző. A reiki elsődlegesen bennünk hozza létre a változásokat, de nem kötelez senkit arra, hogy az életét alárendelje a gyógyításnak. Az, hogy másokon segíthetünk egy lehetőség, de elsősorban magunknak szól. Éppen ezért mindenki maga dönti el, hogy mikor érzi készen magát a folytatásra.

A tananyag természetesen a mester szimbólum mellett számos további titkosan kezelt technikát is felvonultat!

Reiki mester: 35 000 Ft
Feltétele bárhol elvégzett Reiki I. II. tanfolyam.

Tanfolyam Dátumok

A tervezett tanfolyamokon kívül, egyéni időpontegyeztetés is lehetséges!

Reiki Extra I. Tanfolyam

 

2022.02.06   Kezdés: 10:00

Reiki Extra II. Tanfolyam

 

2022.02.27   Kezdés: 10:00

Reiki Extra Mester Tanfolyam

 

2022.02.20   Kezdés: 10:00

Képzések díja:

Reiki Extra I. Tanfolyam

15 000 Ft

Reiki Extra II. Tanfolyam

25 000 Ft

Reiki Extra Mester Képzés

35 000 Ft

Jelentkezés tanfolyamra

Időpont:

Tanfolyam választás: