30% kedvezmény bérlet vásárlása esetén*

Vakuummasszázs – Köpölyözés, Svéd masszázs, Ayurvédikus masszázs, Nyirokmasszázs, Indiai Fejmasszázs, Szeretetmasszázs, Metamorf masszázs, ​Nadi masszázs, Tibeti Hangtál terápia – Hangmasszázs, Dekoltázs masszázs, Kismama masszázs, Baba Masszázs,

* kedvezmény a menedzser masszázsra nem érvényes!

Köpölyözés – Vákuummasszázs

A Köpöly alkalmazható a teljes testen szinte bárhol lokális regeneráció, általános regeneráció, vagy akár esztétikai céllal!

Szépség & Esztétika

Bőr regenerálás, Arc – nyak ránctalanítása, Cellulit kezelés – Narancsbőr eltávolítás, Fogyás elősegítésére, Letapadt (besüppedt, feszülő) hegek kezelése -> a varrat szedés után 12 héttel!

Egészség & Immunrendszer

Izom, Izületi fájdalmakra és lazításukra, Ödémákra, Nyirok keringés aktiválása, Immunrendszer erősítésére, Vérnyomás problémákra, Alul működő szervek stimulálása

A köpölyözés nem alkalmazható:Daganatos megbetegedés – Gyógyulástól 5 évig, Lázas állapot, fertőző betegség, epilepszia, Haemfilia (vérzékenység – öröklődő betegség. egyes véralvadás faktorok hiánya), Anemia (vészes vérszegénység), KEZELETLEN vérnyomás vagy cukorbetegség, Erősen legyengült állapot

Köpölyözés – Vakuummasszázs díjai:

}

30 perces masszázs

4 630 Ft

}

45 perces masszázs

6 950 Ft

}

60 perces masszázs

9 260 Ft

}

90 perces masszázs

13 890 Ft

Svéd masszázs

Teljes – részleges testmasszázs.

Erőteljes, dinamikus, vérbőségfokozó, összetett, gyors mozdulatokból álló masszázs.

Ajánlott: Izmok lazítására, görcsök oldására és mindazok részére, akik szeretik az erőteljes fogású masszázsokat.

Svédmasszázs díjai:

}

45 perces masszázs

6 950 Ft

}

60 perces masszázs

9 260 Ft

}

90 perces masszázs

13 890 Ft

Ayurvédikus masszázs

Teljes – részleges testmasszázs.

Gyengéd, relaxáló, ellazító, összetett, „lassú” mozdulatokból álló olajos masszázs.

Ajánlott: Dósák egyensúlyozására és mindazok részére, akik szeretik a gyengéd, kényeztető masszázsokat.

Ayurvédikus masszázs díjai:

}

45 perces masszázs

6 950 Ft

}

60 perces masszázs

9 260 Ft

}

90 perces masszázs

13 890 Ft

Nyirok masszázs

Teljes testmasszázs

Speciális masszázsfajta, amely stimulálja a nyirokkeringés folyamatát.

Olajos masszázs, melynek rendszeres alkalmazása megszünteti a szöveti nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a méreganyagok eltávozását és elősegíti a test sejtjeinek és szöveteinek regenerálódását. Elősegíti a fogyást.

Nem alkalmazható: Asztmás és egyéb tüdőbetegek részére!

Nyirok masszázs díjai:

}

45 perces masszázs

6 950 Ft

}

60 perces masszázs

9 260 Ft

}

90 perces masszázs

13 890 Ft

Indiai fejmasszázs

Az indiai fejmasszázs ülve történik, többnyire ruhában, szárazon végezzük, de gyógynövényes olajokkal fokozható hatása. A masszázs gyengéd, lágy, relaxáló, ellazító, mely a hát felső részén kezdődik, a karokon, a nyakon, és a fejbőrön folytatódik, majd a füleken és az arcon végződik.
Az indiai fejmasszázs stimulálja a vérkeringést, és további jótékony hatásai, hogy oldja a szorongást, a stresszt, enyhíti az ezekből adódó szemfáradtságot és fejfájást, kiváló a migrén ellen, csökkenti a nyak- és vállfájdalmakat, megnyugtat és felfrissít. A haj erősebb és egészségesebb lesz. Fokozza a kreativitást, segíti a letisztult gondolkodást, serkenti a koncentrációs készséget, mélyebb, nyugodtabb alvást biztosít, beindítja az endorfinok, vagyis a „boldogsághormonok” termelődését.
Nem alkalmazható: Fül, szem, fog, arcüreg és homloküreg gyulladás esetén!

Indiai Fejmasszázs díjai:

}

45 perces masszázs

6 950 Ft

}

60 perces masszázs

9 260 Ft

}

90 perces masszázs

13 890 Ft

Szeretetmasszázs

Töltődj fel a szeretet érzésével. A szeretetmasszázs kellemes, finom, lágy érintésekkel, az egész testen végighaladó simítások segítségével tölti fel minden apró sejtedet szeretettel. Azt a szeretetet és törődést nyújtja amire mindig is vágytál. Ennek köszönhetően nagyon hatékony stresszoldó módszer, feloldja a feszültségeket, a blokádokat, serkenti a vér- és nyirokkeringést. A megteremtett külső és belső egyensúly hatására, felerősödik az immunrendszer, és beindulnak az öngyógyító folyamatok. Vagyis magasabb rezgéstartományba kerülsz, így lelki és szellemi síkon is áthangolja a testet. A szeretetmasszázs fantasztikus ellazulás élményt ad, amivel szinte a lelkedet simogatja. Testi, szellemi, lelki energiákat harmonizálja, egyensúlyát helyreállítja.

Szeretetmasszázs díjai:

}

45 perces masszázs

6 950 Ft

}

60 perces masszázs

9 260 Ft

}

90 perces masszázs

13 890 Ft

Metamorf masszázs

Speciális lelki blokkoldó technika. Finom, lágy érintésekkel dolgozik az arcon, kézfejen és a lábfejen. Célja a traumák, sokkok, blokkok oldása előző életünkből, csecsemő – magzatkorból és jelen életben. Ezáltal érünk el közérzet javulást és felszabadulást a lelki nyomás alól!
Egy nyugodt, kiegyensúlyozott és szorongásoktól mentes jövőért!

Metamorf masszázs díjai:

}

45 perces masszázs

11 420 Ft

}

60 perces masszázs

13 890 Ft

}

90 perces masszázs

20 840 Ft

Nadi Masszázs

Egy ősi Tibeti módszer. Az egyik leghatékonyabb masszázsfajta, amely testi – lelki egyensúlyt, harmóniát teremt. A nadi szó a nad tőből ered. Jelentése: csatorna, ér, vezeték. A nada belső hangot, rezgést jelent. A nadik tehát olyan finom energiavezetékek, amelyek behálózzák egész testünket (az érrendszerhez hasonlóan) és életenergiával látják el. Ha ezt a fontos feladatot nem tudják megfelelően ellátni, az testi betegségekhez és érzelmi rosszulléthez vezet. A masszázs elősegíti az energiavezetékek optimalizálását. Megfelelő energia mennyiséget, valamint egyenletes áramlást biztosít a különböző nadikban. Ezzel tudatunkra és testünkre is pozitív hatást gyakorol. Azonban ez a masszázsfajta csak a legelhivatottabbak számára ajánlott, mert a nadik kezdő, illetve végpontjai gyakran érzékeny területen helyezkednek el. Például az egyik ilyen gyakori pont, a gyökércsakra tövénél, az az a gátnál nyugszik.

Nadi masszázs díjai:

}

45 perces masszázs

11 420 Ft

}

60 perces masszázs

13 890 Ft

}

90 perces masszázs

20 840 Ft

Tibeti Hangtál terápia – Hangmasszázs

A hangmasszázs fizikai hatást is gyakorol egész szervezetünkre: szerkezetéből adódóan kiválóan továbbítja a hanghullámokat. A rezgések a bőrön keresztül hatolnak testünkbe, eljutnak az izmokhoz, a belső szervekhez, megmozgatva, harmonizálva minden sejtet. A rezgések behangolják szervezetünket, így állítva helyre energetikai rendszerünket.

A hangtálakból előhívott rezgések a testfelülettel érintkezve bejutnak és végigáramlanak az egész testben. Ha a testben nincsenek energetikai blokkok, akkor a hangrezgések könnyedén áthaladnak.A rezgéseket a vendég azonnal érzékeli, és a folyamatos hang- és rezgésáramlás hatására kellemesen ellazul. Az ismételt kezelések segítenek megtapasztalni a belső békét, harmóniát, felerősíteni a szervezet öngyógyító képességét, és energiát gyűjteni a hétköznapi feladatokra.

  A hangtál kezelés – hangmasszázs – Jótékony hatásai:

  A hangtál terápia – hangmasszázs – másik hatása, hogy a gazdag skálán folyamatosan érkező hangok könnyen és gyorsan, bármilyen technika alkalmazása nélkül juttatnak kellemes, ellazult, relaxált állapotba, mely állapot jótékonyan hat testi és szellemi működésünkre.

  Boldogságérzet árad szét bennünk, energetikailag töltődünk, és a többszöri kezelések hatására erősödik többek között az immunrendszerünk, javul a koncentrálóképesség, a kreativitás, a kiegyensúlyozottság.

  További jótékony hatások:
  • a stressz okozta feszült állapotok oldódása
  • a légzés javulása, elmélyülése
  • az immunrendszer felerősödése, öngyógyító folyamatok beindulása
  • az energiablokkok oldódása
  • a nyak, a váll, a hát, a deréktáji izomfájdalmak enyhülése, megszűnése
  • a fejfájás, alvászavarok elmúlása
  • az emésztés szabályozása, alhasi görcsök oldódása
  • a keringési zavarok, magas vérnyomás helyreállítása
  • a tanulási nehézség leküzdése, a koncentráció, a motiváció javulása
  • a viselkedés harmonizálása

  Tibeti Hangtál Terápia – Hangmasszázs díjai:

  }

  30 perces masszázs

  4 630 Ft

  }

  60 perces masszázs

  9 260 Ft

  }

  90 perces masszázs

  13 890 Ft

  Dekoltázs masszázs

  Szépészeti beavatkozás /mell nagyobbító műtét/ után a melleket masszírozni kell az implantátum megfelelő elhelyezkedése érdekében. A dekoltázs masszázs főként erre a célra lett megalkotva. Emellett a mellek gyengéd átmozgatása minden nő számára jóleső kényeztetést nyújt.

   

  }

  20 perc

  3 090 Ft

  Kismama masszázs

  A masszázs során a test eléri a tökéletes ellazulást, a lélek lecsendesedik és a szellem megszabadul a napi stressztől. A kezelésnek köszönhetően nő a bőr rugalmassága, kilazulnak a fájdalmas izomcsomók. Törődéssel és szeretettel készítjük fel a testét, lelkét élete egyik legszebb napjára.

  }

  60 / 90 perc

  9 260 Ft / 13 890 Ft

  Babamasszázs

  Nincs kire bízni gyermekét, de szívesen eljönne hozzánk? Vagy gyermekét szeretné kényeztetni? Amíg Önt kezelik, gyermekét is kényeztetjük. Akár közvetlenül a szülő melletti ágyon kontakt és szülői felügyelet megszakítása nélkül élvezhetik szolgáltatásainkat. 0 – 3 éves kor között ajánljuk.

  }

  30 / 60 / 90 perc

  3 240 Ft / 6 480 Ft / 9 720 Ft

  Menedzser masszázs

  Alkalmazottai fáradtak, levertek? Kedvetlenül dolgoznak? Szeretné hogy 100%-on teljesítsenek irodai dolgozói? Energikusabban, precízebben, jobb kedvvel és nagyobb lendülettel dolgozzanak? Lepje meg minden ülve dolgozó alkalmazottját a menedzser masszázzsal! Szakítsa ki őket a mókuskerékből!

  }

  0-4 / 5-9 / 9+ fő

  Jelenleg nem elérhető!

  Üzletünkön kívül is igénybe veheti masszázs szolgáltatásainkat!

  Ha szeretné saját otthonában vagy üdülés közben igénybe venni szolgáltatásainkat, erre is lehetőséget biztosítunk.

   

  Kiszállási díjak:

  Időseknek

  Győrön belül időseknek vagy ágyhoz kötött betegeknek 0 Ft

  Győr

  Győr város területén belül 3 000 Ft

  Győr-Moson-Sopron megyében

  Győr-Moson-Sopron megyében 8 000 Ft

  Magyarország területén

  Győr – Moson – Sopron Megyén kívül 12 000 Ft, kérjük a pontos összeget egyeztesse.

  Egyeztessünk időpontot

  Küldjön egy üzenetet, írja meg melyik masszázst szeretné igénybe venni, illetve melyik időpont Önnek a legmegfelelőbb.

  Időponttal és fizetéssel kapcsolatos szabályok!

  Időponttal & fizetéssel kapcsolatos szabályok!

  1. Időpontfoglaláskor a kezelés 50%-át meg kell fizetni. Ezzel biztosítja időpontját!


  2. Bérleteinkkel 30% kedvezményt biztosítunk minden teljes árú kezelés díjából.

  3. Késés esetén a késett idő a kezelés időtartamából kerül levonásra!

  4. Az időpont lemondása az egyeztetett alkalom előtt minimum 3 nappal szükséges. Ebben az esetben új időpont kerül egyeztetésre. Az időponttól számított 3 napon belüli lemondás esetén a befizetett 50% elvész, bérlet esetén felhasznált alkalomként számítjuk fel. Pénz visszafizetés nem lehetséges!

  5. A bérlet teljes összegét legkésőbb az első kezelés alkalmával kell megfizetni.

  6. A bérletek érvényességét a vásárolt alkalmak jelölik.
  Például 10 alkalomra szóló bérlet vásárlása esetén a vásárlástól számított maximum 10 hétig használható fel.

  7. A bérlet vásárlása alkalmával a kezelések időpontja egyeztetésre kerül. 

  Az időpont foglalása csak akkor lesz biztosítva, ha a kezelés díjának 50%- át előre befizette.

  Kérem a fizetést az alábbiak szerint rendezze:

  1. Az időpont foglaláshoz szükséges 50% befizetését megteheti személyesen, üzletünkben készpénzzel vagy akár otthonról ha a banki átutalást választja.

  Banki átutaláshoz szükséges adatok:

  Kedvezményezett: Kurucz Lajos

  Bankszámlaszám: 58600283-17020622

  Nemzetközi IBAN: HU29 5860 0283 1702 0622 0000 0000

  Megjegyzés rovatba: Név és egyeztetett időpont 

  2. Számla kiállításához szükséges adatok:

  Teljes név:

  Lakcím:

  E-mail vagy telefonszám

  Telefonon 0-24-ben a +36 70 743 2130 számon tud időpontot egyeztetni mind kezelés mind az 50% fizetése esetén!