Alternatív és Holisztikus Gyógyászat

Rólunk

Védák (szanszkrit: वेद = tudás, szent ismeret) A világ legősibb tudása! Fellelhető legrégebbi irodalmi emlékek, az univerzum kinyilatkoztatott bölcsessége. A 108-as számnak sok vallásban és tradícióban (kereszténység, hinduizmus, buddhizmus, dzsainizmus, jóga tradíciók) nagy jelentősége van. Nagyon kedvező szám a Védákban is. Például a szent iratokban olvasható hogy 72.000 energiavonalunk van a testünkben (ezeket hívják nadiknak), ezek közül 108 fő energiacsatorna vagy fő nadi van, amelyek a szent szívben találkoznak.

Fontos vagy!

 

A Véda 108 főként azzal a céllal jött létre, hogy segítséget nyújtson az embereknek az élet több területén.

A jobb jövőért mint testben mint lélekben.    ˘˘

Te élsz a testedben, vedd kezedbe a jövőd!

Véda108
Kurucz Lajos

Tovább olvasom

Kurucz Lajos vagyok a Véda 108 alapítója, tiszteletbeli nagymestere. Főként energiagyógyászattal, oktatásokkal, ezoterikus és spirituális tevékenységekkel foglalkozunk. Mindazok számára, akik szeretnék, hogy megváltozzon az életük, vagy belekóstolnának egy olyan világba, aminek eddig a létezéséről sem tudtak. De persze azok számára is segítséget nyújtunk, akik különféle képességeiket szeretnék megérteni, illetve tudatosan alkalmazni.

Nézzen körül nálunk! Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal! Mi segítünk! Kattints a részletekért!

A Véda szó jelentése & a Védákról dióhéjban

Védák (szanszkrit: वेद = tudás, szent ismeret) A világ legősibb tudása! Fellelhető legrégebbi irodalmi emlékek, az univerzum kinyilatkoztatott bölcsessége. Mind az anyagi, mind transzcendentális világot illetően a legmagasabb szintű ismeret. A Védák egyet jelentenek a srutival, azaz a szent és örök igazsággal, kinyilatkoztatás formájában.

A Véda időtlen: A védikus filozófia az Abszolúttal kapcsolatos legfőbb ismeretforrásként a négy Véda (Rig, Yajur, Sama, és Atharva) tanítását tekinti. A védikus ismeret ezt a kinyilatkoztatást, ezt az óriási tudásanyagot foglalja magába. Esszenciája a Védanta, a kifejezés szó szerint a „tudás végkövetkeztetése”. A négy Véda Isten szava. Öröktől fogva létező egyetemes törvény.

A védikus filozófia a Védák kiegészítéseit is előtérbe helyezi: a 108 upanisád, a 18 purâna, a Rámájana vagy a Mahábhárata és a Bhagavad-gítá tanítását.

Véda-szövegeket évezredekkel ezelőtt nyilatkoztatta ki Isten, személyesen adta át a kiválasztott risiknek. A risik, azaz látnokok számára, akiknek nevei megtalálhatóak az írásokban.

Eredetileg ősi memorizációs technikákra támaszkodva e szövegek évszázadokon keresztül gururól tanítványra, szájhagyomány útján öröklődtek tovább, de több mint 5000 évvel ezelőtt leírták szanszkrit nyelven. Ezt a bölcsességet gondosan megőrizték és továbbadták az évszázadok során. A Védák írott keletkezését több korábbi tudós Kr. e. 6000–4000 közötti időpontra tette, azonban ma már elfogadottabb álláspont egy jóval későbbi időszak.

A védikus filozófia választ ad az élet értelmét és célját kutató kérdésekre. Sőt, arra bíztatja az egyént, hogy keresse a megoldást, tudja meg, ki ő valójában, mi a lélek s mi a természete, milyen kapcsolatban van Istennel és melyek Isten tulajdonságai. Milyen az univerzum felépítése, miért van fájdalom és öröm, mi a reinkarnáció törvénye? Mit kell tennie, hogy elkerülje az ismétlődő születés és halál körforgását? Mi az élet valódi célja?

108 -as szám

A 108-as számnak sok vallásban és tradícióban (kereszténység, hinduizmus, buddhizmus, dzsainizmus, jóga tradíciók) nagy jelentősége van.

Nagyon kedvező szám a Védákban is. Például a szent iratokban olvasható, hogy 72.000 energiavonalunk van a testünkben (ezeket hívják nadiknak), ezek közül 108 fő energiacsatorna vagy fő nadi van, amelyek a szent szívben találkoznak.

Amikor egy mantrát 108-szor énekelünk el, az összes energiacsatornát feltöltjük a hang vibrációjával. Ezért számít igen szerencsésnek a 108-as szám; és ennek további számos jelentése, illetve alkalmazása létezik. Például a kereszténységben a rózsafüzér 54 gyöngyből áll, ami a 108 szemből álló malának éppen a fele. Számos vallásban és különböző összefüggésekben fellelhető ez a szám.

Ezek közül néhány példa:

 • A Védák kijelentik, hogy kedvezőséget hoz az életbe
 • A végtelenséget jelképezi
 • A hinduizmusban az Istenségnek 108 fő neve van
 • A Védikus irodalomban 108 Upanisad számít fontosnak
 • Több szankszkrit műben 108 versben foglalják össze a költők mondanivalóikat
 • Indiai imafüzér, Japa lánc (Mala) 108 darab gyöngyből állnak melyeknek különféle méretei és anyagai lehetnek
 • Ebben a korszakban a Maha mantra a leghatékonyabb mantra melyet a Bhakták 16 × 108-szor kántálják 1 nap
 • A vaisnavizmus kiemeli, hogy Istennek, Krisnának Vrindávanában 108 gopi (tehénpásztorlány) társa van
 • Föld átmérője x 108 = Nap átmérője
 • A Nap átmérője x 108 = Föld-Nap távolsága
 • Hold átmérője x 108 = Föld-Hold távolsága

Parancsolj megálljt a betegségnek!

Mert az élet véges, de a vég lehet természetes!

Légy egészséges!

Energia kezelés - Alternatív és Holisztikus Gyógyászat

Az egészséges életért!

Az egészséged megőrzése vagy visszanyerése a célod de eddigi próbálkozásaid nem bizonyultak elég hatékonynak? Energia kezeléssel visszaállítható a test optimális működése és az immunrendszer megerősödik. Emellett beindulnak a test öngyógyító folyamatai. Kitisztulnak a csakrák az energia – testek (aura & finom fizikai test), helyre áll a harmónia, megszűnnek a blokkok. Megvalósul a Test – Szellem – Lélek harmóniája illetve egyensúlya.

Trauma & Stresszoldás, Traumafeldolgozás

A lelki terhek alóli felszabadulásért!

Úgy érzed nem oszthatod meg legbelsőbb érzéseidet? Magányos vagy és nincs akivel nyíltan beszélhetnél? Feltornyosultak a negatív élmények az életedben és úgy érzed segítségre van szükséged? Mi segítünk feldolgozni. Mindenkinek keletkeznek traumái élete során melyek negatívan hatnak hosszú távon, ezért meg kell szabadulnunk tőlük! A traumaoldó kezelések lehetővé teszik a szabadabb, boldogabb jövőt, a lelki egyensúly helyreállítását.

Kiegyensúlyozott lelki békéért!

 Trauma az élet része, te döntesz meddig élsz vele!

Tégy ellene!

Egyedi kristály ékszerek

A fentiek kezeléséhez a kristályterápia plusz segítséget nyújthat. Egyénre szabott összeállítással. Programozott kristályokkal az erőteljesebb hatás érdekében. A cél, az elért Testi – Lelki egészség stabil fenntartása!

 A Földanya kőbe zárt energiái, segítenek az élet minden területén!

Élj vele harmóniában!

Tevékenységek, szakterületek

Masszázs

Vákuummasszázs – Köpölyözés Ayurvédikus masszázs, Svéd masszázs, Metamorf masszázs, Nyirokmasszázs, Kismama masszázs, Baba Masszázs

Ezotéria

Testi – Lelki egészség! Fehér mágia, Kristályprogramozás, Meditáció, Radiesztézia, Tudatos gondolkodás, Energia Gyógyászat & Tanfolyamok,Képzések 

Spiritualitás

Bhakti yoga – Az élet értelme! Lélek tudományról és az Istenség legfelsőbb személyiségéről szóló tudás. Mantra est: OM Mantra & Hare Krisna Mantra – Maha Mantra

30% kedvezmény bérlet vásárlása esetén*

Vakuummasszázs – Köpölyözés, Ayurvédikus masszázs, Nyirokmasszázs, Metamorf masszázs, Kismama masszázs, Baba Masszázs, Svédmasszázs, Hangtálterápia,

KEDVEZMÉNYEK

Bérleteink Kedvezménye

Bérletvásárlás esetén meghatározhatja hány alkalmat szeretne vásárolni és mi minden alkalom árából Kedvezményt biztosítunk!

Masszázsok esetén 30% Kedvezményt biztosítunk minden alkalom árából!

Energetikai Kezelés esetén 30% Kedvezményt biztosítunk minden alkalom árából!

Nyugdíjas kedvezmény / 54 Év felett /

 

Minden kezelés és masszázs árából 30% Kedvezményt biztosítunk minden 54. Életévét betöltött vendégünk részére.

Különösen ajánljuk a Nyirok masszázst!

Tanfolyam, Képzés utáni Kedvezmény

Egy tanfolyam elvégzése után minden alkalommal

minden Energetikai Kezelés árából és minden Masszázs árából 30% Kedvezményt biztosítunk.

( A bérlettel járó kedvezmények )

Oklevéllel utólag is beváltható!

Lépjen velünk kapcsolatba

Küldjön üzenetet