Energia kezelések | Trauma & Stresszoldás

 Az egészséges életért!  |  A lelki terhek alól való felszabadulásért!

Reiki | Kristályterápia | Szellem Energetika | Kvantum Mátrix Energia | Atlantiszi Arolo & Tifar

Metamorf Masszázs | Acces Bars | Kineziológia | Blokkoldó Csomag | Célzott Traumaoldás

Fontos vagy!

Ezért segítjük elérni testi egészséged és lelki békéd, hogy nyugodtan és biztonságosan haladhass előre!

Parancsolj megálljt a betegségeknek, és ints búcsút a stressznek valamint a traumák okozta lelki terheknek!

Fordíts időt magadra még az előtt, hogy az élet rákényszerít! Tehetsz a rád háruló betegségek, és a rád nehezedő rossz élmények, traumák, depresszió okozta nyomás ellen! Még a mélypont előtt, de a mélypont alatt is, megbízható, hatékony megoldásokkal segítünk!

Segítséget nyújtunk energia kezeléseinkkel, amelyek hozzásegítenek az egészséges élethez! Valamint különböző traumaoldó technikákkal szabadítunk meg a lelki terhektől, szorongástól, és a stressztől!

Mindemellett eszközöket tudunk adni arra, hogy fenn is tudd tartani mindezt!

Készen állsz arra, hogy pozitív irányba lendülj? Vedd kezedbe a jövőd irányítását!

A boldog élet felé vezető úton hű segítőtárs a Véda108! 

Energia kezelés - Alternatív és Holisztikus Gyógyászat

Az energia kezelő szakemberek egyetértenek annak tényében, hogy a betegségek leküzdéséhez szükséges legfontosabb tényező a test – szellem – lélek harmóniája!

Miszerint minden betegség egy adott lelki állapotból (problémából) születik meg szellemi szinten, majd testi szinten megnyilvánul! Pontosan ezért mi mindig a betegséged okával foglalkozunk! Majd megszüntetjük azt, így megszűnik a problémád!

Parancsolj megálljt a betegségnek!

Mert az élet véges, de a vég lehet természetes!

Addig is légy egészséges!

Trauma & Stresszoldás, Traumafeldolgozás valamint Karmatisztítás

A traumával foglalkozó szakemberek nagy egyetértést mutatnak a trauma leküzdéséhez, illetve feldolgozásához szükséges legfontosabb tényezővel kapcsolatban:

 
Miszerint mindenkinek meg van az ereje, hogy szembe tudjon nézni traumáival majd feldolgozza azokat, csupán az első lépést kell megtenni, mely sokkal könnyebb mint azt gondolnád!

 

 Trauma az élet része,

te döntesz meddig élsz vele!

Tégy ellene!

Tapasztald meg!

Ezeknél a kezeléseknél a következő történik. A problémák (betegségek, traumák) forrását az az a gyökerét keressük meg, valamint meg is szüntetjük. Ily módon érjük el a harmóniát mind testben mind lélekben!

Vannak akik hitetlenül de kíváncsiságtól fűtve egészségük megőrzése illetve visszanyerése érdekében vagy csupán közérzetük javítása céljából veszik igénybe szolgáltatásainkat. Minden esetben pozitív élménnyel gazdagodva távoznak és vissza járnak.

Mert ezekben a dolgokban nincs semmi varázslat és nem köthető semmilyen valláshoz vagy hithez, valamint arra sincs szükség, hogy a kezelendő személy higgyen bennük. A “hiszem”, a hittel való megközelítés ezekben az esetekben hibás. Vegyünk például egy gyógyszert. A gyógyszerbe nem kell hinnünk, bevesszük és érezzük hatását. Pontosan így működnek a kezeléseink is. Annyi különbséggel, hogy az iménti tüneti kezelést nyújt. Ami sürgős esetben nagyon hasznos, de a problémának eredeti okát nem szünteti meg, így ismét meg fog jelenni.

A kezeléseink mind érezhető pozitív hatású technikák, melyek bárki számára könnyedén megtapasztalhatóak. Attól függetlenül, hogy hisz-e benne vagy sem. Attól, hogy nem hiszünk valamiben, attól még létezik és ugyanúgy hat arra, aki azt mondja “nem hiszek benne”, mint azokra, akik azt mondják “tudom, hogy létezik és hasznos. A kérdés csupán annyi, hogy használjuk-e az életünk megkönnyítésére vagy sem.

Jelentkezek kezelésre

Üzletünkön kívül is igénybe veheted kezeléseinket!

Ha szeretnéd saját otthonodban vagy üdülés közben igénybe venni szolgáltatásainkat, erre is lehetőséget biztosítunk.

 

Kiszállási díjak:

Időseknek

Győrön belül időseknek vagy ágyhoz kötött betegeknek 0 Ft

Győr

Győr város területén belül 3 000 Ft

Győr-Moson-Sopron megyében

Győr-Moson-Sopron megyében 8 000 Ft

Magyarország területén

Győr – Moson – Sopron Megyén kívül 12 000 Ft, kérjük a pontos összeget egyeztesse.