Alternatív és Holisztikus Gyógyászat

Rólunk

Védák (szanszkrit: वेद = tudás, szent ismeret) A világ legősibb tudása! Fellelhető legrégebbi irodalmi emlékek, az univerzum kinyilatkoztatott bölcsessége. A 108-as számnak sok vallásban és tradícióban (kereszténység, hinduizmus, buddhizmus, dzsainizmus, jóga tradíciók) nagy jelentősége van. Nagyon kedvező szám a Védákban is. Például a szent iratokban olvasható hogy 72.000 energiavonalunk van a testünkben (ezeket hívják nadiknak), ezek közül 108 fő energiacsatorna vagy fő nadi van, amelyek a szent szívben találkoznak.

Fontos vagy!

 

A Véda 108 főként azzal a céllal jött létre, hogy segítséget nyújtsunk neked az élet több területén.

A jobb jövődért mint testben mint lélekben.    ˘˘

Te élsz a testedben, vedd kezedbe a jövőd!

Véda108
Kurucz Lajos

Tovább olvasom

Kurucz Lajos vagyok a Véda 108 alapítója, tiszteletbeli nagymestere. Főként energiagyógyászattal, traumaoldással, oktatásokkal, ezoterikus és spirituális tevékenységekkel foglalkozunk. Mindazok számára, akik szeretnék, hogy pozitív irányba változzon az életük, vagy belekóstolnának egy olyan világba, aminek eddig a létezéséről sem tudtak. De persze azok számára is segítséget nyújtunk, akik különféle képességeiket szeretnék megérteni, illetve tudatosan alkalmazni.

Nézz körül nálunk! Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal! Mi segítünk! Kattints a részletekért!

A Véda szó jelentése & a Védákról dióhéjban

Védák (szanszkrit: वेद = tudás, szent ismeret) A világ legősibb tudása! Fellelhető legrégebbi irodalmi emlékek, az univerzum kinyilatkoztatott bölcsessége. Mind az anyagi, mind transzcendentális világot illetően a legmagasabb szintű ismeret. A Védák egyet jelentenek a srutival, azaz a szent és örök igazsággal, kinyilatkoztatás formájában.

A Véda időtlen: A védikus filozófia az Abszolúttal kapcsolatos legfőbb ismeretforrásként a négy Véda (Rig, Yajur, Sama, és Atharva) tanítását tekinti. A védikus ismeret ezt a kinyilatkoztatást, ezt az óriási tudásanyagot foglalja magába. Esszenciája a Védanta, a kifejezés szó szerint a „tudás végkövetkeztetése”. A négy Véda Isten szava. Öröktől fogva létező egyetemes törvény.

A védikus filozófia a Védák kiegészítéseit is előtérbe helyezi: a 108 upanisád, a 18 purâna, a Rámájana vagy a Mahábhárata és a Bhagavad-gítá tanítását.

Véda-szövegeket évezredekkel ezelőtt nyilatkoztatta ki Isten, személyesen adta át a kiválasztott risiknek. A risik, azaz látnokok számára, akiknek nevei megtalálhatóak az írásokban.

Eredetileg ősi memorizációs technikákra támaszkodva e szövegek évszázadokon keresztül gururól tanítványra, szájhagyomány útján öröklődtek tovább, de több mint 5000 évvel ezelőtt leírták szanszkrit nyelven. Ezt a bölcsességet gondosan megőrizték és továbbadták az évszázadok során. A Védák írott keletkezését több korábbi tudós Kr. e. 6000–4000 közötti időpontra tette, azonban ma már elfogadottabb álláspont egy jóval későbbi időszak.

A védikus filozófia választ ad az élet értelmét és célját kutató kérdésekre. Sőt, arra bíztatja az egyént, hogy keresse a megoldást, tudja meg, ki ő valójában, mi a lélek s mi a természete, milyen kapcsolatban van Istennel és melyek Isten tulajdonságai. Milyen az univerzum felépítése, miért van fájdalom és öröm, mi a reinkarnáció törvénye? Mit kell tennie, hogy elkerülje az ismétlődő születés és halál körforgását? Mi az élet valódi célja?

108 -as szám

A 108-as számnak sok vallásban és tradícióban (kereszténység, hinduizmus, buddhizmus, dzsainizmus, jóga tradíciók) nagy jelentősége van.

Nagyon kedvező szám a Védákban is. Például a szent iratokban olvasható, hogy 72.000 energiavonalunk van a testünkben (ezeket hívják nadiknak), ezek közül 108 fő energiacsatorna vagy fő nadi van, amelyek a szent szívben találkoznak.

Amikor egy mantrát 108-szor énekelünk el, az összes energiacsatornát feltöltjük a hang vibrációjával. Ezért számít igen szerencsésnek a 108-as szám; és ennek további számos jelentése, illetve alkalmazása létezik. Például a kereszténységben a rózsafüzér 54 gyöngyből áll, ami a 108 szemből álló malának éppen a fele. Számos vallásban és különböző összefüggésekben fellelhető ez a szám.

Ezek közül néhány példa:

 • A Védák kijelentik, hogy kedvezőséget hoz az életbe
 • A végtelenséget jelképezi
 • A hinduizmusban az Istenségnek 108 fő neve van
 • A Védikus irodalomban 108 Upanisad számít fontosnak
 • Több szankszkrit műben 108 versben foglalják össze a költők mondanivalóikat
 • Indiai imafüzér, Japa lánc (Mala) 108 darab gyöngyből állnak melyeknek különféle méretei és anyagai lehetnek
 • Ebben a korszakban a Maha mantra a leghatékonyabb mantra melyet a Bhakták 16 × 108-szor kántálják 1 nap
 • A vaisnavizmus kiemeli, hogy Istennek, Krisnának Vrindávanában 108 gopi (tehénpásztorlány) társa van
 • Föld átmérője x 108 = Nap átmérője
 • A Nap átmérője x 108 = Föld-Nap távolsága
 • Hold átmérője x 108 = Föld-Hold távolsága

Konzultációs lehetőségek

Ingyenes telefonos konzultáció

Küldj szöveges üzenetet az info@veda108.hu email címre, vagy írj SMS-t a 06 70 743 2130 -as telefonszámra a „Telefonos konzultáció” szöveggel plusz telefonszámoddal.

Telefonos konzultáción megbeszéljük mi a probléma, legyen az testi vagy lelki. Átbeszéljük milyen lehetőségek vannak a megoldására. Ezek alapján egyénileg összeállított terv készül a kezelésedre.

Személyes konzultáció & kezelés előkészítés

Személyes találkozáskor megbeszéljük mi a probléma, legyen az testi vagy lelki. A beszélgetés alkalmával feltárul, hogy mi, mikor és miért okozhatta a fennálló problémát és átbeszéljük milyen lehetőségek vannak a megoldására. Ezek alapján egyénileg összeállított terv készül a kezelésedre.

Ezután előkészítjük a tested arra, hogy a kezeléseket hatékonyabban be tudd fogadni, aura építéssel, tisztítással és harmonizálással, csakra tisztítással illetve harmonizálással. Mindezeket többféle technikával valósítjuk meg, a lehető legnagyobb hatás érdekében.

Kezelések

Parancsolj megálljt a betegségnek!

Mert az élet véges, de a vég lehet természetes!

Légy egészséges!

Energia kezelés - Alternatív és Holisztikus Gyógyászat

Az egészséges életért!

Az egészséged megőrzése vagy visszanyerése a célod de eddigi próbálkozásaid nem bizonyultak elég hatékonynak? Energia kezeléssel visszaállíthatjuk a tested optimális működését és az immunrendszered is megerősödik. Emellett beindulnak a tested öngyógyító folyamatai. Kitisztulnak a csakráid az energia – testeid (aurád & finom fizikai tested), így helyre áll a harmónia, megszűnnek a blokkok. Megvalósul a Test – Szellem – Lélek harmóniája illetve egyensúlya.

Trauma & Stresszoldás, Traumafeldolgozás valamint Karmatisztítás

A lelki terhek alóli felszabadulásodért!

Úgy érzed nem oszthatod meg legbelsőbb érzéseidet? Magányos vagy és nincs akivel nyíltan beszélhetnél? Feltornyosultak a negatív élmények az életedben és úgy érzed segítségre van szükséged? Mi segítünk feldolgozni. Mindenkinek keletkeznek traumái élete során melyek negatívan hatnak hosszú távon, ezért meg kell szabadulnod tőlük! A traumaoldó kezelések lehetővé teszik a szabadabb, boldogabb jövőd és helyreáll a lelki egyensúlyod.

A kiegyensúlyozott lelki békédért!

 Trauma az élet része, te döntesz meddig élsz vele!

Tégy ellene!

Egyedi kristály ékszerek

A fentiek kezeléséhez a kristályterápia plusz segítséget nyújthat. Egyénre szabott összeállítással. Programozott kristályokkal az erőteljesebb hatás érdekében. Célunk, az elért Testi – Lelki egészség stabil fenntartása!

 A Földanya kőbe zárt energiái, segítenek az élet minden területén!

Élj vele harmóniában!

Tevékenységek, szakterületek

Masszázs

Vákuummasszázs – Köpölyözés Ayurvédikus masszázs, Svéd masszázs, Metamorf masszázs, Nyirokmasszázs, Kismama masszázs, Baba Masszázs

Ezotéria

Testi – Lelki egészség! Fehér mágia, Kristályprogramozás, Meditáció, Radiesztézia, Tudatos gondolkodás, Energia Gyógyászat & Tanfolyamok,Képzések 

Spiritualitás

Bhakti yoga – Az élet értelme! Lélek tudományról és az Istenség legfelsőbb személyiségéről szóló tudás. Mantra est: OM Mantra & Hare Krisna Mantra – Maha Mantra

30% kedvezmény bérlet vásárlása esetén*

Vakuummasszázs – Köpölyözés, Ayurvédikus masszázs, Nyirokmasszázs, Metamorf masszázs, Kismama masszázs, Baba Masszázs, Svédmasszázs, Hangtálterápia,

KEDVEZMÉNYEK

Bérleteink Kedvezménye

Bérletvásárlás esetén meghatározhatja hány alkalmat szeretne vásárolni és mi minden alkalom árából Kedvezményt biztosítunk!

Minden masszázs, energia kezelés, trauma és stresszoldó valamint traumafeldolgozó kezelés esetén 30% Kedvezményt biztosítunk minden alkalom árából!

Bérlettel kapcsolatos szabályzat:

1. A bérlet teljes díját legkésőbb az első egyeztetett időpont alkalmával kell megfizetni!

2. A bérlet maximális felhasználási idejét a vásárolt alkalmak határozzák meg. Minden előre megvásárolt alkalom 1-1 hetet jelöl a vásárlástól számítva. (Maximális érvényesség: 5 alkalomra szóló bérletet 5 hétig lehet felhasználni)

3. A megvásárolt bérlethez kapcsolódó kezelések időpontjai átvételkor kerülnek megbeszélésre.

4. Lemondás esetén a megbeszélt kezelést minimum 3 nappal az időpont előtt kell lemondani. Ebben az esetben új időpont kerülhet egyeztetésre.

5. Amennyiben a kezelés legkésőbb az időponttól számított 3. napon nem kerül lemondásra, az felhasznált kezelésnek tekintendő!

6. Amennyiben a bérlet tulajdonosa nem jelenik meg a megbeszélt időpontra az felhasznált kezelésnek tekintendő!

7. Késve érkezés esetén a késés időtartama az aktuális kezelés időtartamából levonásra kerül.

Lépj velünk kapcsolatba

Küldj üzenetet