A.R.O.L.O.

Az A.R.O.L.O. hasonló rendszerrel dolgozik, mint a delfinek. Tudósok megfigyelései szerint, a delfinek energiaimpulzusok segítségével képesek  nagy távolságból információkat gyűjteni, és felismerni a testi és lelki állapotban bekövetkezett változásokat.

Energetikai diagnosztikai rendszer, amely lehetővé teszi a betegségek okának felismerését, és célzatos energetikai kezeléssel való megszüntetését; a karmikus tanulófolyamatok felismerhetővé válnak, és azok gyorsabb illetve könnyebb befejezése elősegíthető. Energetikai kezelési rendszer, amely a gyors hatásmechanizmusával tűnik ki.

Percek alatt laborfelszerelés és technikai segédeszközök nélkül bármely tetszőleges érték vagy állapot kiderítését, a megfelelő gyógyszer és az egyénileg legpontosabb adagolás megállapítását. Az alkalmazónak mindez számos lehetőséget kínál a precíz segítségnyújtásra.

Ha valaki A.R.O.L.O.-t szeretne tanulni, mindenképpen azt javaslom, hogy mindkettőt végezze el egymás után! Az A.R.O.L.O. I.-el nem tudunk magunkon diagnosztizálni, segíteni, csak másoknak. Az A.R.O.L.O. II.-nél már sokkal több a lehetőség. Itt is, mint a reikinél szimbólumokat kapunk, melyekkel gyorsan el tudunk végezni akár magunkon is egy mély aura tisztítást, és harmonizálást, ami nagyon jól jön, ha meg vagyunk terhelve! Ebben az állapotban nem tudnak a negatív energiák hatni ránk! Illetve, ha az élet nehéz, akkor egy szimbólummal le tudjuk ideiglenesen venni magunkról ezeket a tanulási folyamatokat, ha nem bírjuk a kiképzést. Ezeket majd később kapjuk vissza, ha már jobban felkészültünk rájuk!

Előfeltétel: Javasolt Reiki I. Tanfolyam

Tanfolyam Dátumok

Folyamatosan induló egyéni tanfolyamok, egyéni időpont egyeztetéssel a tervezett tanfolyamokon kívül!

Az egyéni és a csoportos tanfolyam díja megegyező!

AROLO Atlantisz I. Tanfolyam

 

20–.–.–   Kezdés: –:–

AROLO Atlantisz II. Tanfolyam

 

20–.–.–   Kezdés: –:–

A.R.O.L.O. Atlantisz Képzés díjai:

15 000 Ft

20 000 Ft

Jelentkezés tanfolyamra

Időpont:

Tanfolyamok:

Angyalkommunikáció tanfolyam választási lehetőségek:

Reiki Extra tanfolyam választási lehetőségek:

Kundalini Reiki tanfolyam választási lehetőségek:

Gold Reiki tanfolyam választási lehetőségek:

Fehér Mágia tanfolyam választási lehetőségek:

Éterikus Kristályterápia tanfolyam választási lehetőségek:

Mátrix Energia - Kvantum Gyógyászat tanfolyam:

Arolo Atlantisz tanfolyam választási lehetőségek:

Radiesztézia tanfolyam választási lehetőségek:

Szellem Gyógyász tanfolyam: HAMAROSAN!