Angyalkommunikáció

Számtalan történetet ismerünk arról, hogy az angyaloknak nevezett, tisztán szellemlények képesek bennünket segíteni, irányítani, vezetni. Volt idő, amikor könyvek sokaságát írták róluk, de olyan kor is akadt, amikor az emberek ostobaságnak tartották az angyalok létezését és mindent elkövettek, hogy ezt tudatukból kiirtsák. Úgy ahogy megmaradt néhány főangyal visszafogott tisztelete, és a gyermekekre vigyázó őrangyalok képe.

Új fejezetet jelentett, amikor F.E. Eckard Strohm 1989-ben megjelentette Atlantisz Angyalai című könyvét. Idővel ismertebbé lett a könyv, sőt gyakorlattá vált életünkben a benne felkínált lehetőségek mindennapos használata. Megértettük, hogy a teremtéssel együtt ők is részei lettek a világnak. Megszerettük őket. Megtapasztaltuk, hogy a fizikai jelenségek mögött ott van egy, vagy egy egész angyal sereg. Nap-, Föld-, Víz-, Levegő angyala, s még sorolhatnám a sort szinte vég nélkül. A könyvből megtudhattuk, hogy Atlantiszon milyen rituálékkal hívták segítségül őket, mennyire részei voltak az akkori életnek.

Megtudtuk azt is, hogy a Krisztus korabeli Esszénusok szintén mindennap az Angyalok segítségét kérték, amit aztán meg is kaptak. Kiderült, hogy szeretik ha mi is segítségül hívjuk őket, hiszen feladatuk az emberek segítése, akár tudomásul vesszük őket akár nem.

Angyalkommunikáció I.- Élet az Angyalokkal

A tanuló megtudja, hogy kik is az angyalok, milyen szempontok alapján osztjuk fel őket “karokba”, továbbá megtapasztalja lényüket és energiájukat. Megtanulják azt, hogyan lehet őket segítségül hívni, miként tudják őket inkorporálni, vagyis testükbe hívni. Emellett részt vesznek egy angyali gyógyító rituálén, melyet meg is tanulnak és a későbbiekben önállóan le is vezethetnek.

Díja: 25 000 Ft. hogy mindenki számára elérhető legyen!

Angyalkommunikáció I.b - Angyalokkal az életünkben

Ezen a tanfolyamon a résztvevők megtapasztalják, hogy hogyan élhetünk a mindennapokban az angyalokkal. A tanfolyamon különleges tapasztalatszerzés céljából több mint ötven (50) angyal áll rendelkezésre. Az első huszonkét angyal meghatározott sorrendben való felvétele egészen különleges beavatáshoz vezet. Ezen a tanfolyamon a résztvevők az angyalokkal való munka során megtanulják a problémák megoldását, a blokkok feloldását, a félelmek és terhek elengedését, önértékelésük erősítését és a kozmosszal való egység megtapasztalását.

Díja: 30 000 Ft. hogy mindenki számára elérhető legyen!

Előfeltétel: Angyalkommunikáció I. 

Angyalkommunikáció II.

A tanuló további tapasztalatokat szerez Isten fényköveteivel – az angyalokkal – kapcsolatban. Különös tekintettel az őrangyalra, aki mindig az oldalunkon áll és kísér minket, akitől segítséget kérhetünk életfeladatunk, mindennapi problémáink megoldásához. Ismerjük meg, hogy az angyalok miért vigyáznak ránk, és mégis miért kell megtapasztalnunk a szenvedést. Meditációk segítenek felismerni, hogy hová akarnak vezetni bennünket. Tanuljuk meg jobban megérteni őket a velük ápolt kapcsolat révén.

Díja: 35 000 Ft. hogy mindenki számára elérhető legyen!

Előfeltétel: Angyalkommunikáció I.b

Tudnivalók

Folyamatosan induló egyéni tanfolyamok, egyéni időpont egyeztetéssel a tervezett tanfolyamokon kívül!

Az egyéni és a csoportos tanfolyam díja megegyező!

Tanfolyam

 

Tanfolyamaink interaktívak, melyeken gyakorlati ismereteket is el tud sajátítani. Általában hétvégén 10:00 kezdéssel azonban egyéni tanfolyam esetén megegyezés alapján. Időtartama 4-6 óra közé tehető. Írásos tananyagot biztosítunk.

A tanfolyamok beavatással járnak.

Számla kiállításához szükséges adatok:

– Teljes név:   – Lakcím:

– E-mail:   – Telefonszám:

A fenti adatokat kérem az alább található e-mail küldő felületen küldje el.

Fizetés

A csoportban való helye vagy egyéni tanfolyamon való részvétele akkor lesz biztosítva, ha előre utalja a képzés díjának 50%-át.

Kérem a következők szerint intézze a befizetést:

1. Az alábbi bankszámlára utalja a részvételi díj 50%-át:

Név: Kurucz Lajos    Banksz.:58600283-17020622

Nemzetközi IBAN: HU29 5860 0283 1702 0622 0000 0000

2. Az összeg mellé a megjegyzés rovatba írja be a teljes nevét, a tanfolyam nevét és időpontját. (HA nem tud utalni személyesen egy üzletünkben vagy egy MBH bankfiókban is befizethet.)

3. Csak akkor lesz biztosítva a helye, ha befizette a díjat.

4. Ha legalább egy héttel a tanfolyam előtt lemondja a részvételt, ebben az esetben új időpont kerül egyeztetésre. Ha egy héten belül mondja le, akkor már nem. Ez esetben a befizetés elvész és más tanfolyamra nem használható fel. Pénz visszafizetés nem lehetséges!

5. A tanfolyam díjának másik 50% -át a tanfolyam alkalmával, készpénzben kell fizetni.

Köszönjük együttműködését!

Angyaltanfolyam díjai:

Angyalkommunikáció I.A

25 000 Ft

Angyalkommunikáció I.B

30 000 Ft

Angyalkommunikáció II.

35 000 Ft

Jelentkezés tanfolyamra

Tanfolyamok:

Időpont:

Meditációs készségfejlesztő választási lehetőségek:

Angyalkommunikáció tanfolyam választási lehetőségek:

Reiki Extra tanfolyam választási lehetőségek:

Kundalini Reiki tanfolyam választási lehetőségek:

Gold Reiki tanfolyam választási lehetőségek:

Fehér Mágia tanfolyam választási lehetőségek:

Éterikus Kristályterápia tanfolyam választási lehetőségek:

Mátrix Energia - Kvantum Gyógyászat tanfolyam:

Arolo Atlantisz tanfolyam választási lehetőségek:

Radiesztézia tanfolyam választási lehetőségek:

Szellem energetika tanfolyam: HAMAROSAN!